Verhoilupalvelu

Verhoomo 52 verhoilee kodin ja julkisten tilojen huonekalut kuten tuolit, nojatuolit, sohvat, rahit sekä muut kalusteet. Käytämme verhoilussa perinteisiä sekä teollisia menetelmiä riippuen huonekalusta. Meiltä onnistuu myös kevyet pintakäsittelyt sekä puuosien korjaukset. Isommissa remonteissa käännymme puusepän puoleen.

Lisäksi teemme erilaisia ompelutöitä kuten veneiden ja asuntoautojen patjat ja tyynyt. Meiltä voit tilata myös koristetyynynpäällisiä sekä muita sisustuselementtejä. Kysy rohkeasti!

Teemme työn aina huolellisesti ja asiakkaan toiveet huomioon ottaen. 

Verhoomo 52 - kangasmallit

Kankaat ja materiaalit

Verhoomo 52 tarjoaa laajan valikoiman verhoilukankaita ja -nahkoja eri toimittajilta. Malleja löytyy paljon myös kierrätysmateriaaleista sekä kestävää kehitystä tukevilla menetelmillä valmistetuista kankaista. 

Valitaan yhdessä juuri sinun huonekalullesi sopiva kangas! Voit lainata mallikirjoja itsellesi, jotta näet kankaan siinä valaistuksessa ja tilassa, johon kangas on tulossa.

Voit tilata kankaita sekä verhoilutarvikkeita myös omiin projekteihisi. 

Tervetuloa tutustumaan valikoimaan! 

Mm. näitä malleja löytyy: Lauritzon´s, Svensson, Elmo, Annala, Nevotex, Clarke & Clarke, Orient Occident, Ian Mankin, Zimmer+Rohde, Kirkby Design, Leliévre, GP & J Baker, CasalGabriel

Puuttuuko tuoli?

Myymme vanhoja retro ja vintage huonekaluja uudelleen verhoiltuna ja entisöitynä. Osa tuoleista on verhoilemattomia ja voit valita toiveidesi mukaisen kankaan niihin kangasmallivalikoimastamme. Vaihtuvaan valikoimaan pääset tutustumaan linkistä.

Kysymyksiä ja vastauksia

Kannattaa, mikäli se on mahdollista. Vanhat huonekalut ovat usein rakenteiltaan kestävämpiä kuin nykyisin, joten jos runko on kunnossa tai korjattavissa, suosittelemme sen verhoiluttamista ja kunnostamista. 

Lähetä meille sähköpostilla kuva / kuvia verhoiltavasta huonekalusta. Kerro toiveistasi verhoilun suhteen. Haluatko esimerkiksi kangas- vai nahkaverhoilun, entäpä pintakäsittelyn puuosille? Kuvaile myös lyhyesti huonekalun kunto.

Lähetämme sinulle alustavan hinta-arvion sekä arvion kangasmenekistä. Lopullisen hinnan annamme kun olemme nähneet huonekalun ja tiedämme tarkemmin korjaustarpeen sekä olemme sopineet yksityiskohdista. 

Hyväksyttyäsi tarjouksen, sovimme ajan kankaiden valitsemiselle verhoomolla. Kankaiden toimitusajat vaihtelevat n 1-2 viikkoa. 

Tämän jälkeen sovitaan aika huonekalun toimitukselle verhoomolle ja voimme aloittaa työt. Ilmoitamme kun huonekalusi on valmis ja noudettavissa. 

Hinnat vaihtelevat huonekalun kunnon, käytettyjen materiaalien sekä valitun kankaan mukaan. Saat hinta-arvion lähettämällä kuvan verhoiltavasta huonekalusta joko sähköpostilla tai viestillä. Tarkempi arvio kunnostustarpeesta selviää kun olemme nähneet huonekalun livenä. Joskus pinnan alta paljastuu odottamattomia yllätyksiä, joita ei kuvasta näe.

Kun olemme sopineet ajankohdan, voit joko tuoda huonekalun verhoomolle itse tai voimme järjestää sille kuljetuksen, jolloin huonekalu noudetaan ja palautetaan paikalleen.

Laskutamme kankaan sekä muut materiaalit kun olemme sopineet yksityiskohdista ja olet vahvistanut tilauksesi. Tämän jälkeen aloitamme työn ja ilmoitamme kun se on valmis ja noudettavissa. Laskutamme työn osuuden työn valmistuttua. Lähetämme laskun sähköpostilla.