Kauppa- ja toimitusehdot

 Alla olevat ehdot ovat voimassa tilatessasi/ostaessasi verkkosivuillamme (https://www.verhoomo52.fi), myymälässämme tai erilaisissa myyntitapahtumissa esillä olevia Vintage 52-tuotteitamme. Verhoomo 52 noudattaa Vintage 52-tuotteiden myynnin osalta Kilpailu- ja kuluttajaviraston säännöstöä koskien etämyyntiä.  

Käyttämällä ja ostamalla tuotteitamme hyväksyt käyttö- ja toimitusehtomme.  

 

Yhteystietomme

Verhoomo 52

Y-tunnus: 3245318-6

Osoite: Kasarmikatu 18 B, 00130 Helsinki, Suomi

Puhelin: +35844 9860 937

Sähköposti: info@verhoomo52.fi

 

Tilaaminen / ostaminen

 Tehty tilaus sitoo ostajaa. Tilattavan/ostettavan Vintage 52-tuotteen tiedot ovat nähtävillä Verhoomo 52:n verkkosivuilla tai myymälässä ennen tilauksen/oston tekemistä.

Tilaajan tulee olla yli 18-vuotias. Tilaukset tehdään sähköpostilla, puhelimitse, paikan päällä myymälässämme tai ilmoitetussa sijainnissa. Tilaamalla / ostamalla tuotteitamme hyväksyt sillä hetkellä voimassa olevat kaupan käyttö- ja toimitusehdot ja vakuutat antamiesi tietojen oikeellisuuden.

Verhoomo 52 pidättää oikeuden olla vahvistamatta tilausta, mikäli tuote on loppuunmyyty tai tuotteen saatavuudessa on ongelmia. Verhoomo 52 ilmoittaa tästä asiakkaalle viipymättä.

Verhoomo 52:n Vintage 52-tuotteista osa on vanhoja. Verhoomo 52 pyrkii mainitsemaan vanhoissa kalusteissa esiintyvistä puutteista. Vanhat kalusteet myydään siinä kunnossa kuin ne ovat. Vanhojen kalusteiden runko-osissa on usein kulumia, naarmuja ja ajan tuomaa patinaa, eikä niitä katsota virheeksi. Huomio tämä tuotetta tilatessasi /ostaessasi. Tuotekuvauksessa mainitut puutteet eivät ole kaikenkattavia. Lisätietoja tuotteiden kuntotiedoista saat olemalla yhteydessä meihin sähköpostitse info@verhoomo52.fi.

Tilatessa/ostettaessa tuotteita sähköpostilla tai puhelimitse, syntyy ostajan ja Verhoomo 52:n välille sitova sopimus, kun ostajalle lähetetään kirjallinen tilausvahvistus, tai paikan päällä toimitushetkellä.

 

Hinnat

Verhoomo 52:n verkkosivuilla ilmoitetut hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Verhoomo 52:n verkkosivuilla sekä tuotteiden yhteydessä ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Verhoomo 52 pidättää oikeuden milloin tahansa muuttaa tuotteiden hintoja sekä korjata mahdolliset virheet ilmoitetuissa hinnoissa. Ostajan tilaukseen / ostoon soveltuu aina sillä hetkellä verkkosivuilla / tuotteessa näkyvä hinta.

Tilauksen / ostoksen loppusummaan lisätään toimituskulut, ellei ostaja itse nouda tai toimita tilaamaansa / ostamaansa tuotetta. Verhoomo 52 toimittaa tuotteet asiakkaalle asiakkaan kanssa yhdessä sovitulla tavalla käyttäen kuljetuspalvelua. Kuljetuspalvelun hinta pääkaupunkiseudulla on alk. 50 €. Pienemmissä tuotteissa sovelletaan sen hetkistä palveluntarjoajan toimituskuluja sekä pakkauskustannuksia. Näistä ilmoitetaan aina etukäteen asiakkaalle tilauksen yhteydessä toimitustavasta sovittaessa. Asiakkaalla on oikeus perua tilaus, mikäli ei hyväksy vahvistamaamme toimituskulua.

 

Maksaminen

Verkkosivujemme kautta tehtyjen tilausten maksaminen tapahtuu laskulla (maksuaika 14 vrk) tai paikan päällä iZettle-maksupäätteellä (PayPal (Europe) S.á r.l. et Cie, S.C.A. 22-24 Boulevard Royal L-2449 Luxembourg). Tilaus / ostos maksetaan ennen tuotteen toimittamista.  Kaikki tilatut tuotteet ovat Verhoomo 52:n omaisuutta, kunnes ne on maksettu kokonaan lähetyskuluineen.

 

Toimitusaika ja -tavat

 Pienempien varastossa olevien tuotteiden (esim. sisustustyynyt) toimitusaika on yleensä noin 3–7 vrk ja ne lähetetään Postin tai Matkahuollon välityksellä.

Huonekalujen ja muiden kalusteiden toimitus tapahtuu kuljetuspalvelun tai mahdollisesti Verhoomo 52:n omalla kyydillä. Toimitusaika ja -tapa on tapauskohtainen ja kuljetuksesta sovitaan aina asiakkaan kanssa erikseen.

Jos kunnostetulle tai vanhalle kalusteelle joudutaan tekemään mahdollisia kunnostus- tai muutostoimenpiteitä ennen toimitusta, toimitusaika voi olla pidempi. Ilmoitamme arvioidun toimitusajan viipymättä.

Mikäli asiakas maksaa tilauksen laskulla ja suoritusta ei makseta 2 viikon kuluessa tilauksesta, Verhoomo 52 on oikeutettu perumaan tilauksen / oston kokonaisuudessaan.

 

Peruutus

Asiakkaalla on kuluttajasuojalain 14 vrk:n etämyyntiä koskeva peruuttamisoikeus vastaanotettuaan tilaamansa / ostamansa tuotteet. Peruuttamisoikeus ei kuitenkaan koske yksittäisiä tuotteita, joita suurin osa verkkosivuillamme ja myymälässämme myytävistä tuotteista on. Yksittäisellä tuotteella tarkoitetaan räätälöityä uniikkikappaletta. Lisätietoa saat Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivulta.

Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tavara on vastaanotettu.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi sinun on ilmoitettava meille päätöksestäsi peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla. Peruutus tehdään sähköpostitse info@verhoomo52.fi tai puhelimitse +35844 9860 937. Huomioithan, että tuote / tuotteet tulee lähettää meille välittömästi siinä kunnossa kuin ne ovat ostohetkellä olleet (täysin käyttämättöminä ja myyntikuntoisina), kuitenkin viimeistää 14 vuorokauden sisällä peruuttamisilmoituksesi tekemisestä.

Peruuttaminen ei aiheuta asiakkaalle muita kuluja kuin palautuksen toimituskulut. Asiakas voi järjestää tuotteen kuljetuksen itse tai sovitusti Verhoomo 52:n toimesta, mutta toimituskulut jäävät aina asiakkaan maksettavaksi.

Jos asiakas sopii palvelun suorittamisesta ja sen ajankohdasta tilauksen yhteydessä, ja palvelun suorittaminen aloitetaan 14 vuorokauden kuluessa (tai asiakkaan kanssa sovitussa muussa ajassa) tilauksen tekemisestä, katsotaan tämä kuluttajasuojalain mukaisesti nimenomaiseksi pyynnöksi, jolloin asiakas antaa suostumuksen palvelun suorittamiseen ilman peruuttamisoikeutta.

 

Palauttaminen

Palautuksesta on aina sovittava etukäteen Verhoomo 52:n kanssa. Saat ohjeet tuotteen palautusta koskien Verhoomo 52:lta sähköpostitse info@verhoomo52.fi.

Palautuksessa maksupalautus tehdään tilauksessa / ostotilanteessa käytetyllä maksutavalla. Palautettavan tuotteen tulee olla täysin käyttämätön. Tuote palautetaan annettujen ohjeita noudattaen osoitteeseen: Verhoomo 52, Kasarmikatu 18 B, 00130 Helsinki. Verhoomo 52 tarkistaa palautetun tuotteen ja palautuksen hyväksyttyään palauttaa kauppasumman asiakkaalle viipymättä.

Verhoomo 52 ei hyväksy palautusta, mikäli tuotetta on käytetty eikä se ole myyntikuntoinen.

Palautusoikeus ei koske tuotteita, jotka on tehty tilauksesta tai joita on muunneltu asiakkaan toiveiden mukaisesti.

 

Reklamaatiot

Mikäli verkkosivuiltamme tilattu tai myymälästämme tai muusta ilmoitetusta paikasta ostamasi tuote ei vastaa sovittua, on kyseessä virhe. Asiakkaan tulee ilmoittaa virheestä välittömästi, kuitenkin viimeistään seitsemän päivän kuluessa ja tehdä tuona aikana reklamaatioilmoitus joko sähköpostilla info@verhoomo52.fi tai puhelimitse +35844 9860 937. Tämän jälkeen virheellinen tuote palautetaan annettujen ohjeiden mukaisesti edellä mainittuun osoitteeseen. Ensisijaisesti korjaamme tuotteessa olleen virheen kohtuullisessa ajassa.

Verhoomo 52 ei vastaa vaurioista, jotka aiheutuvat asiakkaan puolella olevasta seikasta, kuten tuotteen väärinkäytöstä tai asiakkaan huolimattomuudesta. Verhoomo 52 ei vastaa myöskään tuotteen normaalin käytön aiheuttamaa kulumista.

Asiakkaan tulee tarkistaa tuote heti tuotteen saavuttua asiakkaalle. Mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, pyydetään asiakasta ilmoittamaan kuljettajalle vahingosta ja sen jälkeen Verhoomo 52:een.

 

Käyttö- ja toimitusehtojen sekä hintojen muuttaminen

Verhoomo 52:lla on oikeus muuttaa näitä käyttö- ja toimitusehtoja sekä hintoja ilman erillistä ilmoitusta. Emme vastaa mahdollisista hinta- tai kirjoitusvirheistä, ja pidätämme oikeuden muuttaa ja korjata tietoja niin ikään ilman erillistä ilmoitusta.

 

Riidanratkaisu

Riitatilanteissa Verhoomo 52:n ja asiakkaan välistä tilausta / ostosta ja sopimusta sekä kaupan käyttö- ja toimitusehtoja koskeviin riitatilanteisiin sovelletaan Suomen lakia.

Kuluttaja-asiakkaana voit saattaa kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet maksuttomaan kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn. Käsittely ei edellytä asiamiehen käyttöä, joten asiamiehen käyttämisestä aiheutuvia kuluja ei korvata. Kuluttajariitalautakunnan yhteystiedot: www.kuluttajariita.fi.

Ota yhteyttä ennen asian viemistä kuluttajariitalautakuntaan maksuttomaan kuluttajaneuvontaan. Kuluttajaneuvonnan yhteystiedot: www.kuluttajaneuvonta.fi.

Kuluttaja-asiakkaana voit käyttää myös Euroopan komission ylläpitämää verkkovälitteistä riidanratkaisufoorumia (ODR-foorumi). Riidanratkaisufoorumi: https://ec.europa.eu/odr

Ilmoita ODR-forumiin asiakaspalvelumme sähköpostiosoite, jonka löydät tästä sopimuksesta.

Kuluttaja-asiakkaana sinulla on oikeus saattaa tätä sopimusta koskeva riita-asia kotipaikkasi tai yrityksemme kotipaikan käräjäoikeuden ratkaistavaksi. Jollei sinulla ole kotipaikkaa Suomessa, asia käsitellään yrityksemme kotipaikan käräjäoikeudessa.

 

Force majeure

Verhoomo 52:lla on oikeus olla soveltamatta näitä käyttö- ja toimitusehtoja, mikäli soveltaminen estyy tai viivästyy syystä, joka on Verhoomo 52:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Ylivoimaisia esteitä voivat olla esimerkiksi viranomaisen toimenpiteet, uudet tai muuttuneet lakisäädökset, lakot, tietoverkon toiminnan häiriöt, luonnonmullistukset, pandemiat, epidemiat, tulipalot, tulvat, sota tai sen uhka, kapinat, työtaistelutoimenpiteet, sabotaasi tai suurta haittaa aiheuttavat onnettomuudet.